Το εστιατόριο Περιγιάλι λειτουργεί από το 2011 στα Φαλάσαρνα.

Προσφέρει ελληνικό φαγητό και φρέσκα ψάρια και λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως αργά το απόγευμα. Μπροστά από το εστιατόριο υπάρχει οργανωμένη αμμώδης παραλία την οποία και εξυπηρετεί. Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το μπάνιο του και στην συνέχεια το φαγητό ή το σνακ του στον χώρο του εστιατορίου.

Το εστιατόριο βρίσκεται στην μεγάλη παραλία στα Φαλάσαρνα. Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει την φανταστική θέα της περιοχής από την αυλή του εστιατορίου παράλληλα με το γεύμα του.

Στην παραλία σερβίρονται καφές, αναψυκτικά, χυμοίσνακ αλλά και εκπληκτικά κοκτέιλ. Η δύση του ήλιου είναι μαγευτική με τα χρώματα του ουρανού και της θάλασσας να παίρνουν πορτοκαλί και μπλε αποχρώσεις. Υπάρχει άνετο πάρκινγκ δίπλα στην παραλία και το εστιατόριο.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στο εστιατόριο είναι από ντόπιους παραγωγούς. Το φαγητό είναι προσεγμένο και ποιοτικό. Προσφέρονται πιάτα για χορτοφάγους, vegans και gluten free. Το προσωπικό είναι ευγενικό και εξυπηρετεί με χαμόγελο όλες τις απαιτήσεις του πελάτη. Η επιχείρηση έχοντας περιβαλλοντική συνείδηση χρησιμοποιεί μόνο ανακυκλώσιμα αναλώσιμα, όπως καλαμάκια, ποτήρια, υλικά συσκευασίας κ.α. Επίσης διαθέτοντας ειδικούς κάδους διαχωρίζει οργανικά απόβλητα, γυαλί, πλαστικό και ότι άλλο μπορεί να ανακυκλωθεί.

Η επιχείρηση από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε την λειτουργία της συνεχώς αναβαθμίζεται. Το προσωπικό εκπαιδεύεται και παραμένει, όσο είναι δυνατό, σταθερό στις θέσεις του. Το μενού του εστιατορίου εξελίσσεται και εκσυγχρονίζεται με βάση τα σχόλια των πελατών αλλά και την εποχή.

Ο Τύπος γράφει για εμάς :

(περιοδικό Ciao Ιούλιος 2021)